Cara Pembelian

Terima kasih kerana berminat membuat pembelian dengan Hayati Qaseh Gold

#Cara Membeli :-
~Langkah Pertama~
Anda boleh pilih salah satu cara pembelian di bawah :-
Untuk respon yang lebih cepat SMS atau WhatSapp atau Telegram ke 013.92.769.99 untuk mengetahui stok terkini item yang ingin dibeli 

atau

Mesej (PM) FB Hayati Qaseh Gold

~Langkah Kedua~
Tunggu pengesahan dari pihak kami

#Cara Pembayaran:-
1. Bank In ke akaun 160-102-354-782 (Maybank) Hayati Yusop

*Email : comelncomel@gmail.com (masukkan email ini sekiranya membuat pembayaran secara online)

2. Selepas bank in, SMS atau WhatSapp atau Telegram ke 013.92.769.99 atau PM (mesej) FB Hayati Qaseh Gold  maklumat pembayaran seperti berikut:-
a. Nama Bank :-
b. Tarikh Bank In:-
c. Masa Bank In:-
d. Jumlah Bank In :-
e. Barang Yang Ditempah dan Kuantiti :-
f. Bukti Pembayaran :- Gambar Slip Pembayaran
g. Maklumat Penghantaran yang diperlukan adalah seperti berikut:-
- Nama Penerima :-
- Alamat :-
- No. Telefon :-

Contoh Maklumat Pembayaran :-
Maybank, 1 Disember, 11.00 pagi, RM71.90, Qaseh Gold Adinda 1 Unit, Hayati Yusop, No. 123 Lot 155 Jalan Delima 10 Gong Limau 24000 Kemaman Terengganu, 0139276999

Note ; Sila jangan SMS atau WhatSapp atau Telegram atau Mesej FB Hayati Qaseh Gold maklumat peribadi sebelum bayaran dibuat. Maklumat yang tidak lengkap tidak akan dilayan. Bukti Pembayaran adalah WAJIB 

3. Sekiranya pembayaran dibuat melibatkan 2 bank yang berbeza contoh transfer daripada CIMB ke Maybank, pihak kami hanya akan proses penghantaran barang setelah pembayaran tersebut telah masuk ke akaun Maybank. Ini kerana, transfer dari akaun bank lain mengambil masa 1-3 hari bekerja untuk disahkan/dikreditkan pihak bank. 

4. Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin.


5. Pengeposan hanya akan dibuat apabila pembayaran disahkan dan maklumat lengkap diterima. Sila simpan bukti pembayaran yang anda buat untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan.


6. Sekiranya ada baki duit, pihak kami akan sertakan baki duit dalam parcel

PERHATIAN:
Sebagai pembeli/pengguna, anda dinasihatkan memahami dan membaca maklumat berkaitan produk dengan lebih lanjut dengan merujuk kepada entri yang berkaitan.


TERMA DAN SYARAT PEMBELIAN

1. Hanya untuk pembeli yang serius sahaja.

2. Tempahan akan dibatalkan tanpa sebarang notis sekiranya tiada pembayaran dibuat dalam tempoh 2 hari

3. Bukti Pembayaran adalah WAJIB. TEMPAHAN YANG TIADA BUKTI PEMBAYARAN TIDAK AKAN DILAYAN.

4. Selepas pembayaran dibuat, tempahan tidak boleh dibatalkan dan wang tidak akan dikembalikan.

5. Pertukaran tempahan pada saat-saat akhir iaitu selepas pembungkusan dibuat adalah tidak dilayan (ini kerana kebanyakan tempahan dibungkus dalam plastik prabayar Pos Laju). 

6. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya barang rosak, hilang atau tidak diterima selepas pengesahan penghantaran telah dibuat akibat kecuaian pihak ke-3 (POS LAJU) dan pihak anda sendiri kerana tiada di rumah ketika Pos Laju datang atau  kerana anda salah bagi alamat atau penerimaan ditandatangani oleh orang lain seperti kawan, jiran, pihak kolej/pejabat.

7. Kami hanya menggunakan perkhidmatan POS LAJU untuk urusan penghantaran dan hanya urusniaga di dalam Malaysia sahaja

8. Masa pengeposan akan dimaklumkan dari masa ke semasa atau dimaklumkan semasa urusniaga dilakukan

9. Penghantaran hanya akan dibuat selepas pembayaran disahkan. Sekiranya pembayaran dibuat melibatkan 2 bank yang berbeza contoh transfer daripada CIMB ke Maybank, pihak kami hanya akan proses penghantaran barang setelah duit tersebut telah masuk ke akaun Maybank. Ini kerana, transfer dari akaun bank lain mengambil masa 1-3 hari bekerja untuk disahkan/dikreditkan pihak bank. 

10. Pihak kami juga tidak akan bertanggungjawab atas segala risiko, masalah, kesan/akibat dari penggunaan produk jualan kami. Jadi sila pastikan anda membeli dengan kerelaan hati, tiada sebarang paksaan dari pihak kami.

11. Terma dan syarat ini mungkin berubah atau ditambah dari masa ke semasa bertujuan untuk memudahkan urusan antara pelanggan dan kami.

Terima Kasih Atas Kunjungan Kalian

0 comments:

Post a Comment

 
This Template Was Made & Design With Love By Cik Rose Cute. All Right Reserved To Me.